Камера шокової заморозки DGD ATT05 здійснює швидке зниження і замороження продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6-ти днів. Її поживні та органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання та окислення.
Камера шокової заморозки знижує температуру харчових продуктів до -18°С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирої харчової сировини), або до +3°С за 90 хвилин (застосовується, насамперед, для продуктів приготованих, оброблених). Внутрішнє і зовнішнє виконання - нержавіюча сталь AISI 304. Продуктивність, кг/хв: 25/90 (+70 / +3°C) або 20/240 (від +70 до -18°C). Температура навколишнього середовища, °С: +43. Відстань між деками, мм: 70.
Комплектація:
- термощуп
- автоматичний контроль циклу охолодження
2 робочих цикли:
- Охолодження до +3 °С
- Заморожування до -18 °С
Характеристики | |
Вага (нетто), кг | 50 |
Довжина (нетто), мм | 750 |
Ширина (нетто), мм | 750 |
Висота (нетто), мм | 880 |
Електрична потужність, кВт | 1.43 |
Країна виробник | Італія |
Число рівнів | 5 GN1 або 600*400 мм |
Напруга живлення, В | 220 |
Апарат шокової заморозки DGD ATT05
- Виробник: DGD
- Модель: DGD ATT05
- Наявність: На складі
-
₴67 839.80грн