м. Львів, вул. Любінська 6
032-238-15-70, 097-24-84-393, 096 965-01-36, 093 754-36-01
Передзвоніть мені
  • Апарат шокової заморозки DGD ATT05

Камера шокової заморозки DGD ATT05 здійснює швидке зниження і замороження продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6-ти днів. Її поживні та органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання та окислення.

Камера шокової заморозки знижує температуру харчових продуктів до -18°С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирої харчової сировини), або до +3°С за 90 хвилин (застосовується, насамперед, для продуктів приготованих, оброблених). Внутрішнє і зовнішнє виконання - нержавіюча сталь AISI 304. Продуктивність, кг/хв: 25/90 (+70 / +3°C) або 20/240 (від +70 до -18°C). Температура навколишнього середовища, °С: +43. Відстань між деками, мм: 70.

Комплектація:

  • термощуп
  • автоматичний контроль циклу охолодження

2 робочих цикли:

  • Охолодження до +3 °С
  • Заморожування до -18 °С
Характеристики
Вага (нетто), кг 50
Довжина (нетто), мм 750
Ширина (нетто), мм 750
Висота (нетто), мм 880
Електрична потужність, кВт 1.43
Країна виробник Італія
Число рівнів 5 GN1 або 600*400 мм
Напруга живлення, В 220

Апарат шокової заморозки DGD ATT05

  • Виробник: DGD
  • Модель: DGD ATT05
  • Наявність: На складі
  • ₴57 736.00грн


Теги: Апарат шокової заморозки DGD AT05ISO