ПАРОКОНВЕКЦІЙНІ ПЕЧІ
Пароконвекційна піч (пароконвектомат)
Пароконвекційна піч (пароконвектомат) — відносно сучасний прилад, який дозволяє готувати 70% всієї продукції, яка підлягає тепловій обробці.
Такий результат досягається за рахунок використання конвекції гарячого повітря та циркуляції гарячої пари. Варто зазначити, що в пароконвектоматах знижується час приготування орієнтовно на 15% в порівнянні з більш традиційними засобами.
Ще однією важливою перевагою пароконвекційних печей — краща економічна ефективність. Це відбувається завдяки: зменшенню часу приготування, комбінуванню продуктів зі схожим режимом приготування.
Купуючи пароконвекційну піч (пароконвектомат) в O-Gastro Ви можете отримати: безкоштовну консультацію спеціаліста, кредит або лізинг, виїзд спеціаліста на місце, безкоштовну доставку та багато інших переваг.