Котли харчоварильні КЕ-250 (стандартні) призначені для приготування бульйонів, соусів, овочів і гарнірів, а також для кип'ятіння молока, води і приготування перших страв, компотів, напоїв традиційним способом.
Варильна посудина, стіл і кришка, парогенератор і пароводяна сорочка виготовлені із нержавіючої сталі. Корпус виконаний з металу з полімерним покриттям. Конструкція котла, де пароводяна сорочка із вбудованими ТЕНами ефективно передає тепло рідини, що нагрівається, дозволяє багаторазово інтенсифікувати перетворення електричної енергії в теплову.
Захист ТЕНів (нержавіюча сталь) від сухого ходу здійснюється за допомогою реле-рівня з датчиком сухого ходу в парогенераторі. Варильна посудина котла закривається кришкою з пружинним пристроєм. Кришка щільно «притискається» до верхнього краю варильної посудини накидними важелями. Час розігріву від 20 до 95°С - 50 хв.
Варильна посудина прямокутної форми створює додаткові зручності для варіння великих шматків м'яса. Тиск у пароводяній сорочці підтримується за допомогою датчика-реле тиску і контролюється моновакууметром.
Тиск пари - 0,001-0,045 МПа.
Котел обладнаний краном для заливання води у ємність і великим «зливним»
краном на лицьовій панелі, який дозволяє зливати окріп.
Переваги:
• Економне споживання енергії для розігріву.
• Легкість вбудовування в лінію і економія площі.
• Автоматичне регулювання режимів розігріву і технологічного процесу.
Котел харчоварильний КЕ-250 в O-Gastro: характеристики, кредит, лізинг, консультація, доставка, виїзд спеціаліста, навчання персоналу, підбрати обладнання під державні норми.
Характеристики | |
Вага (нетто), кг | 268 |
Об’єм, л | 250 |
Довжина (нетто), мм | 1500 |
Ширина (нетто), мм | 920 |
Висота (нетто), мм | 1170 |
Електрична потужність, кВт | 30 |
Країна виробник | Україна |
Напруга живлення, В | 380 |
Теги: Котел харчоварильний