КЕЙТЕРІНГ
Кейтеринг— галузь громадського харчування, пов'язана з наданням послуг на віддалених точках, що включає всі підприємства і служби, що надають підрядні послуги з організації харчування співробітників компаній і приватних осіб у приміщенні і на виїзному обслуговуванні, а також здійснюють обслуговування заходів різного призначення і роздрібний продаж готової кулінарної продукції. На практиці під кейтерингом мається на увазі не тільки приготування їжі і доставка, а й обслуговування персоналом, сервірування, оформлення столу, розлив і подача напоїв гостям і тому подібні послуги.
Існує кілька видів виїзного ресторанного обслуговування:
- Фуршет
- Шведський стіл
- Кава-брейк
- Коктейль
- Пікнік або барбекю
- Банкет
- Доставка обідів
Показано з 1 по 15 із 15 (всього 1 сторінок)