м. Львів, вул. Любінська 6
032-238-15-70, 097-24-84-393, 096 965-01-36, 093 754-36-01
Передзвоніть мені

Кондитерський інвентар

Професійний кондитерський інвентар

На сьогодні, кондитерський бізнес стає все більш популярним і затребуваним. У будь-яких ресторанах, не кажучи вже про спеціалізовані заклади, власники намагаються включити в меню вишукані кондитерські вироби. Такі страви вигідно виділяють підприємство громадського харчування серед інших, підкреслюють його індивідуальність. Саме для того, щоб торти, тістечка, суфле виходили неповторними на смак, красивими і унікальними, потрібен інвентар кондитерського цеху. В такому випадку, кухарі зможуть втілити в життя найоригінальніші ідеї і секрети.

Асортимент кондитерського інвентарю

Кожен кондитер в своєму арсеналі повинен мати безліч пристосувань для приготування по-справжньому довершених десертів. Такі інструменти значно полегшують і прискорюють роботу.
 
Кондитерське обладнання інвентар слід купувати, враховуючи специфіку, меню і масштаби кафе, ресторану, бару. Ще краще, заздалегідь порадитися з головним технологом по готуванні кондитерки, щоб вибрати оптимальну кількість необхідних аксесуарів.
 
Залежно від цільового використання, розрізняють інвентар для кондитерських виробів:
  1. Металеві форми. Вироби відрізняються формою, розмірами, матеріалом виготовлення. Є форми з алюмінію, нержавіючої сталі, з перфорацією. Нержавійка витримує високі температури, практична у догляді. Перфорація з боків дозволяє позбавлятися від зайвої вологи під час випікання. Алюмінієві форми легші, в них найчастіше готують невеликих розмірів кондитерку при середніх t°. Слідкуйте, щоб інвентар мав антипригарне покриття. В такому випадку, Ваші страви буде простіше діставати, а посуд легко відмиватиметься.
  2. Силіконові форми. Відрізняються універсальністю, дозволяють готувати різноманітні десерти. Вироби досить практичні. Гнучкий матеріал витримує температури від -60 до + 280°С, тому в них можна і випікати, і заморожувати. При акуратному використанні служать як мінімум 3 роки. Ще одна перевага полягає в тому, що прилади не потрібно змащувати маслом перед застосуванням. Силікон є легким матеріалом, його просто мити і зберігати.
  3. Допоміжний інвентар. Представлений різноманітними додатковими аксесуарами для спрощення щоденної роботи кондитера (блюдця, пляшки, вінчики, ділителі, дозатори, лопатки, ложки, ножі, рукавички, качалки, чашки мірні і багато іншого).
  4. Декорування грає дуже важливу роль. І тут різноманітність кондитерського інвентарю досить велика. Є мішки і насадки, температори, форми і трафарети з харчової пластмаси. Вироби дозволяють наносити креми рівним шаром. Окремо слід виділити форми для шоколадних десертів. Такі аксесуари дозволяють готувати неповторні цукерки, фігури і прикраси з шоколаду. Виробляються з полікарбонату або гнучкого пластику. При правильному температурному режимі готування дозволяють легко виймати вироби ідеально рівної форми.
Список кондитерських інструментів можна ще довго продовжувати: сита, протвені, кондитерські насадки, підставки для тортів і десертів, упаковки...Без всіх цих аксесуарів не обійтися жодному професійному кондитерові.

Порівняння товарів (0)


 глечик металевий для взбивання молока 0,35л

глечик металевий для взбивання молока 0,35л

Матеріал; нержавіюча сталь Обєм 0,35л   Хороша якість при доступній ціні - від..

₴0.00грн

 глечик металевий для взбивання молока 0,6л

глечик металевий для взбивання молока 0,6л

Матеріал; нержавіюча сталь Обєм 0,6л   Хороша якість при доступній ціні - відм..

₴0.00грн

Диспенсер для кориці

Диспенсер для кориці

Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 70 мм, висота 130 мм, обєм 0,4л   Хороша як..

₴0.00грн

Диспенсер для тертого шоколаду

Диспенсер для тертого шоколаду

Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 70 мм, висота 130 мм, обєм 0,4л   Хороша як..

₴0.00грн

Диспенсер для цукрової пудри

Диспенсер для цукрової пудри

Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 70 мм, висота 130 мм, обєм 0,4л   Хороша як..

₴0.00грн

Кружка металева для просіювання

Кружка металева для просіювання

Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 120 мм, висата 130 мм   Хороша якість при д..

₴0.00грн

Селіконовий коврик для випічки 520*315 мм

Селіконовий коврик для випічки 520*315 мм

Матеріал; селікон,530*315мм   Хороша якість при доступній ціні - відмітна осо..

₴0.00грн

Селіконовий коврик для випічки 585*385 мм

Селіконовий коврик для випічки 585*385 мм

Матеріал; селікон,585*385 мм   Хороша якість при доступній ціні - відмітна ос..

₴0.00грн

Скребок-лопатка для тіста

Скребок-лопатка для тіста

Матеріал; нержавіюча сталь 150*110 мм   Хороша якість при доступній ціні - від..

₴0.00грн

Показано з 1 по 9 із 9 (всього 1 сторінок)