Сервіровка
Сервіровка столу в кафе, готелі, ресторані
Правильна
і вишукана сервіровка є важливими елементами залучення уваги гостей.
Розстановка посуду, приборів і аксесуарів вигідно підкреслює смак і
унікальність Вашого ресторану.
Сервіровка
передбачає підготовку столу до прийому гостей, тобто розстановку
сукупності інвентарю (тарілок, столових приборів, ваз і т.д.). Необхідно
враховувати, підготовка проводиться до сніданку, ланчу, обіду, полудня,
вечері чи чаю. Вранці та в обід рекомендується розставляти мінімальну
кількість приборів, у вечірній час – ставити більш повний набір.
Важливою також є попередня підготовка столів.
Cервірування столів: загальні правила і послідовність
Форма
сервірування в кафе, готелях залежить від кількох факторів: класу
закладу, часу і методу обслуговування. Але виділяють загальні вимоги, що
виставляються до будь-якої організації:
- сервіровка повинна відображати тематичну спрямованість закладу і національну особливість;
- відповідати меню страв, закусок, напоїв;
- всі предмети повинні бути розміщені згідно правилам вживння їжі;
- відповідати типу обслуговування;
- поєднуватися з кольором серветок і скатертини, формою столу, загальним дизайном залу.
Показано з 1 по 9 із 9 (всього 1 сторінок)