Сервіровка
Сервіровка столу в кафе, готелі, ресторані
Cервірування столів: загальні правила і послідовність
- сервіровка повинна відображати тематичну спрямованість закладу і національну особливість;
- відповідати меню страв, закусок, напоїв;
- всі предмети повинні бути розміщені згідно правилам вживння їжі;
- відповідати типу обслуговування;
- поєднуватися з кольором серветок і скатертини, формою столу, загальним дизайном залу.
глечик металевий для взбивання молока 0,35л
Матеріал; нержавіюча сталь Обєм 0,35л Хороша якість при доступній ціні - від..
₴0.00грн
глечик металевий для взбивання молока 0,6л
Матеріал; нержавіюча сталь Обєм 0,6л Хороша якість при доступній ціні - відм..
₴0.00грн
Диспенсер для кориці
Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 70 мм, висота 130 мм, обєм 0,4л Хороша як..
₴0.00грн
Диспенсер для тертого шоколаду
Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 70 мм, висота 130 мм, обєм 0,4л Хороша як..
₴0.00грн
Диспенсер для цукрової пудри
Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 70 мм, висота 130 мм, обєм 0,4л Хороша як..
₴0.00грн
Кружка металева для просіювання
Матеріал; нержавіюча сталь Діаметр 120 мм, висата 130 мм Хороша якість при д..
₴0.00грн
Млинок для перцю 20 см деревяний
Матеріал; дерево Довжина 200 мм Хороша якість при доступній ціні - відмітна ..
₴0.00грн
Млинок для солі 20 см деревяний
Матеріал; дерево Довжина 200 мм Хороша якість при доступній ціні - відмітна ..
₴0.00грн
Скребок-лопатка для тіста
Матеріал; нержавіюча сталь 150*110 мм Хороша якість при доступній ціні - від..
₴0.00грн